Akční záruky na všechny modely 4 roky!

Novinky

 

Exkluzivní novinka pro sezónu 2013

Publikováno: 23. října 2012

Společnost NEVIMA GROUP s.r.o., jako akreditovaný dovozce strojů značky SYM pro Českou republiku, vám s potěšením představuje horkou novinku, kterou společnost SYM připravila pro sezónu 2013. Jedná se o novou a zcela modernizovanou sérii skútrů GTS/JOYMAX.

 
 

První generace skútrů SYM série GTS/JOYMAX, se zrodila v roce 2005, je populární po celém světě a je také nejprodávanějším skútrem SYM.  Již od prvního uvedení na Izraelský trh je série GTS/JOYMAX nejprodávanějším modelem ve své třídě. Nyní stroje této série přicházejí jako následovník velmi úspěšného a oblíbeného skútru MaxSym 400i, který je od července 2011 právem považován za vlajkovou loď společnosti SYM. MaxSym 400i si od svého „narození“ získal spousty oddaných a spokojených příznivců, kteří nedají na koncepci a vlastnosti těchto vynikajících skútrů dopustit. 

GTS/JOYMAX

 

Nyní si pojďme přiblížit výbavu, která charakterizuje tuto sérii a dělá jí tak výjimečnou. Pokud se rozhodnete pro nákup stroje série GTS/JOYMAX máte možnost výběru z pěti barev. Od bílé, přes stříbrnou, šedou, matně šedou, až po zcela černou. Tuto výhodu jistě ocení především majitelky skútrů, pro které je estetická stránka velmi důležitá. Dvanácti litrová nádrž a spotřeba paliva 2,62 l na 100 km umožňuje excelentní dojezd přes 450 km. Kotoučové brzdy o průměrech 260 mm (275 mm) na předním kole a 240 mm na zadním kole jsou na takto výkonných strojích bezpečným a účinným mechanismem při brzdění. Nutností je neopomenout technické specifikace motorů se čtyřmi ventily, které jsou do skútrů série GTS/JOYMAX instalovány. Výkon u strojů se zdvihovým objemem 125 cm³ dosahuje hodnoty 12,2 PS při 8.750 rpm s točivým momentem 10,5 Nm při 8.250 a u zdvihových objemů 250 a 300 cm³ se vyšplhal až na úctyhodných 28 PS při 8.000 rpm, s točivým momentem 24,5 Nm při 5.500 rpm. Všechny tyto motory jsou spolehlivě chlazeny vodním systémem, který efektivně zabraňuje přehřívání i při nejnáročnějších podmínkách.

GTS/JOYMAX

Mezi moderní vylepšení, které dělají tuto sérii opravdu exkluzivní a nikde jinde je nenajdete, patří mlhová světla, USB zásuvka či pásky LED diod umístěné nad hlavními světlomety pro zlepšení viditelnosti a zvýšení bezpečnosti řidiče. Série skútrů SYM GTS/JOYMAX je navíc vybavena opravdu exkluzivním systémem „větrného pláště“. Skládá se z ideálního umístění předního plexiskla, komfortního posazení řidiče a především průduchů teplovzdušného topení, které zajistí jízdní komfort i při chladnějším počasí.

 

GTS/JOYMAX GTS/JOYMAX

GTS/JOYMAX

 

Jako zástupce nové série pro rok 2013, který si jako první budete mít možnost na českém trhu zakoupit, vybrala společnost NEVIMA GROUP s.r.o. stroj GTS/JOYMAX 125i. Tento model svými vlastnostmi, výkonovými parametry, technickými vymoženostmi a výbavou představuje současnou špičku mezi skútry v kategorii 125 cm³! Stejně tak skvěle reprezentuje celou modelovou řadu a svým majitelům přinese mnoho nezapomenutelných zážitků. Detailní parametry stroje GTS/JOYMAX 125i najdete na našich stránkách www.sym-motor.cz.

Společnost NEVIMA GROUP s.r.o., vám přeje spoustu ujetých kilometrů bez nehod a nespočet nezapomenutelných zážitků z jízdy se stroji značky SYM!

 

Komentáře